Salata cu peste afumat, morcovi si migdale

Printeaza

Salata cu peste afumat, morcovi si migdale din: morcovi, cartofi, castraveti, masline, migdale, salata verde, hering afumat, ulei de masline, mustar dulce, otet balsamic, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Salata_cu_peste_afumat_morcovi_si_migdale

  • doi morcovi
  • doi cartofi
  • doi castraveti verzi
  • 100 g masline feliate
  • 100 g migdale
  • o salata verde
  • 500 g hering afumat
  • 50 ml ulei de masline
  • 20 ml otet balsamic
  • o lingura cu mustar dulce
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Morcovii şi cartofii se spală, se fierb şi se curăţă de coajă. Se taie în bucăţi potrivit de mari şi se pun într-un bol. Se adaugă salata verde spălată şi tăiată fâşii, măslinele feliate şi castraveţii verzi tăiaţi felii subţiri.

Se presară migdalele tocate şi heringul marinat tăiat bucăţi mici. într-un bol se amestecă uleiul de măsline cu oţetul balsamic, muştarul, sare şi piper după gust. Se adaugă pătrunjel tocat, se amestecă bine cu un tel şi se toarnă peste ingredientele din bol.

Se omogenizează totul bine şi se serveşte imediat.

Salata cu peste afumat, morcovi si migdale

Salata_cu_peste_afumat_morcovi_si_migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.