Salata cu mozzarella – reteta usor de preparat

Printeaza

Salata cu mozzarella din: morcov, mozzarella, broccoli, usturoi, rosii cherry, masline, maioneza, sare, piper.

MOZZARELLA – brânză italiana moale, uşor sărată, de culoare alba, asemănătoare caşului dulce românesc. Este excelentă pentru salate, sandvişuri, pizza, lasagna şi cu paste sau cu roşii şi busuioc.

Se poate prăji şi la grătar. Se vinde de obicei ţinută în zer. Se găseşte în mai multe variante, în funcţie de laptele din care este preparată: lapte de bivoliţă, sau vacă.

 

Ingrediente:Salata_cu_mozzarella

  • 1 morcov
  • 1 cutie mică mozzarella bilute
  • 1 broccoli
  • 2 căţei de usturoi
  • 250 g roşii cherry
  • 1 cutie mică de porumb
  • câteva măsline negre
  • circa 200 g maioneza
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli legumele. Broccoli îl rupi bucheţele, roşiile le tai în două, morcovul îl dai pe răzătoarea cu găuri mari, iar usturoiul îl zdrobeşti.

Amesteci toate legumele, adaugi şi mozzarella, măslinele, porumbul, circa 200 g maioneza si condimentezi. Lasî la frigider 2 ore.

Salata cu mozzarella

Salata_cu_mozzarella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.