Salata cu limba de vaca

Printeaza

Salata cu limba de vaca din: mazare, limba de vaca, castraveti, masline, piper, sare, ulei, maioneza.

Ingrediente:Salata cu limba de vaca

  • 200 g mazăre conservată
  • 200 g limbă de vacă
  • 2-3 castraveţi lungi
  • măsline
  • piper
  • sare
  • maione­ză
  • 1 linguriţă ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se fierbe bine limba şi se curăţă de stratul superior necomestibil, mazărea se scurge bine, castraveţii se spală bine. Toate ingredientele, cu excepţia mazărei se taie felii.

La alegere, se pun şi câteva măsline bine mărunţite (de preferat măsline verzi). Se freacă sarea şi piperul cu uleiul de măsline şi se pun la salată, apoi se adaugă maiioneza şi se amestecă totul bine.

Se serveşte pe un plattou, ca aperitiv sau ca o garnitură mai complexă la preparatele de carne. Maioneza se toarnă peste salată doar cu 10 minute înainte de a fi servită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.