Salata cu legume si cuscus

Printeaza

Salata cu legume si cuscus din: cuscus, apa, rosii, dovlecel, morcov, ardei, ceapa, scortisoara, anason, ulei de masline.

Ingrediente:Salata_cu_legume_si_cuscus

  • 1 ceşcuţă de cuşcuş
  •  1 ceşcuţă cu apă
  •  4 roşii cherry
  • 1/2 dovlecel
  • 1 ardei gras
  •  1 morcov
  • 2 fire de ceapă verde
  •  scorţişoară
  •  anason
  •  ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Pune cuşcuşul într-un castron. Toarnă peste el apa fiartă cu un praf de sare. Acoperă cu un capac şi lasă să se umfle aproximativ cinci minute.

Taie ceapa peştişori şi căleşte-o puţin în ulei. Adaugă morcovul, ardeiul şi dovlecelul tăiate cubuleţe, iar roşiile tăiate pe jumătate.

Presară un strat de scorţişoară şi anason proaspăt măcinat şi lasă câteva minute pe foc ca să se întrepătrundă aromele. Serveşte salata fie caldă, fie rece.

Salata cu legume si cuscus

Salata_cu_legume_si_cuscus

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.