Salata cu legume si carne de vitel

Printeaza

Salata cu legume si carne de vitel din: ardei grasi, rosii, ceapa, carne de vitel, cascaval, usturoi, verdeata, ulei, otet, sare, piper.
Salata cu legume si carne de vitel

Ingrediente:

  • 2-3 ar­dei graşi
  • 4 roşii
  • 2 cepe
  • 300 g carne de viţel
  • 100 g caşcaval
  • 2 căţei usturoi
  • 1 legătură verdea­ţă
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingură oţet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o fierbi o oră pe foc mic în apă cu sare. Cureţi toate legu­mele, le speli, apoi tai ardeii inele, roşiile felii şi ceapa solzişori. După ce a fiert carnea, o tai bucăţi şi o adaugi peste legume, alături de caş­cavalul ras.

Amesteci uleiul cu oţetul şi ustu­roiul pisat, potriveşti de sare şi piper şi torni so­sul în salata pregătită. Presari la final verdeaţa tocată şi e gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.