Salata cu fructe de mare, paste si mazare

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu: mazare, paste, creveti, scoici, usturoi, iaurt, oregano, unt, sare, piper.

Ingrediente:Salata cu fructe de mare, paste si mazare

  • 300 g mazăre nouă
  • 500 g paste colorate
  • 100 g creveţi congelaţi
  • 100 g scoici congelate
  • 3 căţei de usturoi
  • 5 linguri iaurt bine scurs
  • 1 linguriţa oregano uscat
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mazărea curăţată se fierbe 5 minute în apă rece cu un praf de sare, pastele se fierb conform timpului scris pe pachet şi apoi se scurg foarte bine.

Fructele de mare decongelate se pregătesc într-o tigaie cu unt încins. Se lasă pe foc 5 minute, nu mai mult, căci se fac foarte repede.

Intr-un bol de salată se pun pastele, fructele de mare, mazărea şi se toarnă iaurtul. Usturoiul se poate pune tăiat feliuţe sau strivit.

Se presară oregano, se amestecă şi se potriveşte de sare şi piper. Se dă la rece 10 minute înainte de a o aduce la masă.

Salata cu fructe de mare, paste si mazare

Salata cu fructe de mare, paste si mazare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.