Salata cu fasole si peste afumat

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu: salata verde, naut, fasole, ceapa rosie, castraveti verzi, peste afumat, rosii cherry, lamaie, ulei, piper, patrunjel.

Ingrediente:

  • o salată verde
  • o conser­vă de năut
  • o conservă de fasole
  • o ceapă roşie
  • un castravete verde
  • 4 bucăţi peşte afumat
  • 200 g roşii cherry
  • o lămâie
  • 75 ml ulei de floarea-soarelui
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Salata verde se spală, se scurge de apă şi se rupe bucăţele. Se pune într-un bol împreună cu năutul şi fasolea scurse de apă, ceapa roşie curăţată de foi şi tăiată peştişori.

Se presară castravetele verde tăiat felii subţiri, pătrunjelul tocat şi peştele tăiat bucăţele.

Se adaugă roşiile tăiate în jumătăţi, uleiul, suc de lămâie după gust şi piper, se amestecă şi se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.