Salata cu fasole si paste

Printeaza

Salata cu fasole si paste

Ingrediente:Salata cu fasole si paste

  • 250 g farfalle
  • sare
  • sucul de la 1 lămâie
  • piper
  • 8 linguri ulei de măsline
  • 1 cutie boabe de fasole (425 ml)
  • 100 g câmaţi chorizo
  • 100 g rucola
  • 400 g roşii mici
  • 1 legătură busuioc

Preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet, răsturnaţi-le într-o strecurătoare, turnaţi apă rece peste ele, apoi lăsaţi-le să se scurgă.

Aşezaţi-le într-un castron şi turnaţi peste ele sucul de lămâie, sarea, piperul şi uleiul de măsline. Puneţi fasolea într-o strecurătoare, spălaţi-o cu apă rece şi lăsaţi-o să se scurgă. Tăiaţi carnalul mărunt, cubuleţe. Pregătiţi rucola.

Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le în patru. Tăiaţi frunzele de busuioc fâşii. Incorporaţi ingredientele pregătite în paste, amestecaţi totul bine şi condimentaţi încă o dată după gust.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna reteta asta de salata cu fasole. Cand tin post o sa scot carnatii din reteta si e perfecta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.