Salată cu cartofi, sunca si sos de iaurt

Printeaza

Salată cu cartofi, sunca si sos de iaurt din: cartofi, sunca, morcovi, porumb, castravete, rosii, oua, mustar, iaurt, ulei si sare.

Ingrediente:Salata_cu_cartofi_sunca_si_sos_de_iaurt

  • 2 cartofi
  • 250 g sunca
  • 2 morcovi
  • 100 g porumb din conserva
  • 1 castravete mare
  • 2 rosii
  • 2 oua
  • 1 lingura cu mustar
  • 100 ml iaurt
  • 150 ml ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii şi mor­covii şi pune-i la fiert întregi, cu puţină sare. Când s-au fiert, scurge apa şi lasă-i la răcit. Pregăteşte sosul. Fierbe un ou şi amestecă găl­benuşul fiert cu cel nefiert, adaugă muştarul şi pasează, apoi toarnă ulei treptat. La final, pune iaurtul, linguriţă cu linguriţă şi sare.

Dă porumbul printr-un jet de apă, pune-l apoi într-un castron adânc. Curăţă castravetele de coajă şi toacă-l în cubuleţe, la fel procedează cu cartofii şi morcovii fierţi. Taie la fel şunca şi roşiile. Amestecă totul cu sosul de iaurt, potriveşte de sare şi dă la frigider o jumătate de oră înainte s-o serveşti.

Salată cu cartofi, sunca si sos de iaurt

Salata_cu_cartofi_sunca_si_sos_de_iaurt

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • salata italiana cu iaurt

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.