Salata de cruditati

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de salata de cruditati din: telina, zeama de lamaie, varza rosie, morcov, sfecla rosie, portocale, mustar cu boabe, miere, coaja de portocala, ulei de masline si otet de vin alb.

Ingrediente:Salata de cruditati

  •  1 telina mica, razuita
  • zeama de lam 1 lamaie
  • 1/2 varza rosie, tocata
  • 1 morcov mare, razuit
  • 250 g sfecla rosie, fiarta si razuita
  • 2 portocale, curatate de coaja si taiate segmente

pentru vinegreta:

  • 1 lingura mustar cu boabe intregi
  • 1 lingurita miere
  • coaja rasa de la 1/2 portocala
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet de vin alb

 

Mod de preparare:

Intr-un vas larg, stropeşte ţelina cu zeama de lămâie pe măsură ce o răzui.

Adaugă ingredientele rămase şi dă-le la rece până în momentul servirii.

Amestecă ingredientele pentru vinegretă şi toarnă deasupra legumelor în ultimul moment, înainte de servire.

Salata de cruditati

Salata de cruditati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.