Salata crocanta cu nasturel si avocado

Printeaza

Salata crocanta cu nasturel si avocado din: baghetă sau ciabatta, ulei de măsline, salată verde, năsturel, avocado, suc de lămâie, ulei de măsline, maioneză sau smântână, arpagic.

Ingrediente:Salata_crocanta_cu_nasturel_si_avocado

  • 1/2 baghetă sau ciabatta
  • 3 linguri cu ulei de măsline
  • 1 salată verde mare
  • 50 g năsturel
  • 1 avocado mare

Pentru dressing:

  • 1 lingură cu suc de lămâie
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 3 linguri cu maioneză sau smântână
  • 1 lingură cu arpagic fin tocat

 

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 180°C. Taie bagheta sau ciabatta în cuburi de 1 cm lungime.

Imprăştie cuburile într-o tavă şi stropeşte-le cu ulei pe toate părţile.

Coace-le în cuptor timp de 5-7 minute sau până se rumenesc. Rupe salata în bucăţi mici şi pune-o într-un bol mare. Adaugă frunzele de năsturel şi arpagicul.

Taie avocado în jumătate, scoate miezul, curăţă coaja şi taie-l în fâşii subţiri.

Adaugă-l în salată împreună cu crutoanele preparate anterior şi amestecă uşor.

Pentru dressing, amestecă toate ingredientele şi condimentează cu sare şi piper. Stropeşte salata cu acest dressing.

Salata crocanta cu nasturel si avocado

Salata_crocanta_cu_nasturel_si_avocado

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Carpaccio de somon cu untişor şi fenicul

Carpaccio de somon cu avocado

Carpaccio de somon cu avocado din: file de somon, creveti, rosii, avocado, unt, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 4 fâşii de file de somon 8 creveti decorticati semipreparaţi 2 roşii 1 avocado 50 g unt cimbru uscat sare piper   Mod de preparare: Decojeşti fructul de avocado şi speli roşia. Tai roşia în sferturi, iar avocado […]

 

Somon cu creveti si avocado

Somon cu creveti si avocado

Somon cu creveti si avocado din: file de somon, creveti, rosii, avocado, unt, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 4 fâşii de file de somon 8 creveti decorticati semipreparaţi 2 roşii 1 avocado 50 g unt cimbru uscat sare piper   Mod de preparare: Decojeşti fructul de avocado şi speli roşia. Tai roşia în sferturi, iar avocado […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.