Salata de creveti cu rucola si rosii
PrinteazaSalata de creveti cu rucola si rosii din: creveţi fierţi, usturoi, unt, limeta, porumb, rosii, rucola, ulei de masline.
Ingrediente:
- 300 g creveţi fierţi
- 1 căţel de usturoi
- 50 g unt
- 1 limetă
- 1 porumb
- 200 g roşii
- 150 g rucola
- 3 linguri de ulei de arahide
- sare
- piper negru
Mod de preparare:
Fierbe porumbul, apoi rumeneşte-l 3-4 minute într-o tigaie grill. De- cortichează creveţii (pentru un aspect estetic, nu îndepărta coada).
Mărunţeşte usturoiul. încinge uleiul şi untul, pune usturoiul şi creveţii. Ţine la foc mic trei minute, apoi adaugă zeama de lămâie, sarea şi piperul măcinat mare.
Amestecă şi ia de pe foc. Serveşte cald, cu rucola, porumb şi roşii.
Salata de creveti cu rucola si rosii
Pofta buna!