Salata de creveti cu portocale, ceapa rosie si avocado

Printeaza

O reteta de salata de creveti cu portocale, ceapa rosie si avocado din: portocale, salata, creveti, ceapa rosie, coriandru, sos dulce de chilli si zeama de lime.

Ingrediente:Salata de creveti cu portocale, ceapa rosie si avocado

  • 2 portocale
  • 1 salata verde mica, cu frunzele separate
  • 140 g creveti mari, fierti
  • 1 ceapa rosie mica, tocata fin
  • frunzele de la 1 legatura mica de coriandru
  • 2 linguri sos dulce de chilli
  • zeama de la 1/2 lime

 

Mod de preparare:

Se aşază portocalele pe un tocător şi se taie coaja şi pieliţa albă, cu un cuţit ascuţit. Apoi se taie în felii cu grosimea de lcm. Se pun frunzele de salată pe două farfurii. Se curăţă şi se feliază avocado. Se aşază deasupra salatei, apoi se adaugă creveţii.

Se împart feliile de portocală, ceapa şi frunzele de coriandru în cele două farfurii şi se amestecă uşor cu celelalte ingrediente. Pentru dressing, se amestecă sosul de chilii cu zeama de lime, apoi se asezonează cu piper negru. Se stropeşte salata şi se serveşte.

Salata de creveti cu portocale, ceapa rosie si avocado

Salata de creveti cu portocale, ceapa rosie si avocado

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.