Salată de conopidă cu mustar

Printeaza

Salată de conopidă cu mustar din: conopida, ulei, sare, oua, mustar.

Ingrediente:Salată de conopidă cu mustar

  • 1-2 conopide albe
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri oţet de 3°
  • sare
  • 3 ouă
  • puţin muştar

 

Mod de preparare:

Conopida se desface buchete, se spală bine şi se fierbe în apă clocotită cu sare 8-10 minute şi apoi se trece prin apă rece.

Se face sosul cu ulei, oţet, sare, muştar şi ouăle fierte tari şi tocate mărunt.

Se amestecă încet cu cono­pida să nu se fărîme.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O salata simpla si buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.