Salata de conopida cu ceapa si usturoi

Printeaza

Salata de conopida cu ceapa si usturoi din: conopidă, ceapa, usturoi, zeama de lamaie, sare, piper, paine prajita.

Salata de conopida cu ceapa si usturoi

Ingrediente:

  • 1 conopidă
  • 2 cepe
  • 4 căţei usturoi
  • ulei
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper
  • pâine prăjită

Mod de preparare:

Rupi conopida bucheţele şi le fierbi, le strecori, apoi le laşi să se scurgă şi să se răcească. Tai ceapa fin şi zdrobeşti usturoiul.

Mixezi conopida sau o zdrobeşti cu o furculiţă, apoi încorporezi ceapa şi usturoiul. Torni, în fir subţire, după gust, zeamă de lămâie şi ulei, potri­veşti gustul de sare şi piper.

Ser­veşti pe felii de pâine prăjită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.