Salata de cascaval

Printeaza

O reteta de salata de cascaval din: cascaval, mere acrisoare, pere, miez de nuca, maioneza si mustar.

Ingrediente:Salata de cascaval

  • 400 g cascaval (emmentaler sau gouda)
  • 2 mere acrisoare
  • 2 pere mijlocii (fiecare circa 150 g)
  • 50 g miez de nuci
  • 400 g maioneza
  • 1 lingurita mustar iute

 

Mod de preparare:

Caşcavalul se taie în fâşii subţiri. Merele se taie în două. se curăţă de cotoare şi se taie cuburi mici. Perele de asemenea se taie în două. Se curăţă de cotoare şi se taie în cuburi mici. Nucile se taie nu prea mărunt.

Intr-un castron se amestecă caşcavalul, merele, perele şi nucile. Din maioneză şi muştar se prepară un sos neted care se încorporează în salată. Mixtura se lasă să se odihnească circa 1 ora.

Salata de cascaval

Salata de cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.