Salata de cartofi cu spanac

Printeaza

O reteta de salata de cartofi cu spanac din: cartofi, ceapa rosie, usturoi, ghimbir, ardei iute, mustar, spanac, sare, piper si ulei de masline.

Ingrediente:Salata de cartofi cu spanac

  • 1/2 kg cartofi fierti
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 1 ardei iute rosu
  • 1/2 lingurita mustar
  • 250 g spanac proaspat
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite ulei de masline

 

 

Mod de preparare:

Fierbe mai intai cartofii, apoi scurge-i de apa si lasa-i la racit. Intre timp, taie ceapa solzisori, striveste usturoiul si rade ghimbirul. Pune toate aceste ingrediente la calit intr-o tigaie cu 1 lingurita de ulei de masline, apoi adauga ardeiul iute, tocat grosier. Lasa pe foc timp de 5 minute, la foc mic.

Taie cartofii in sferturi, adauga legumele calite si frunzele de spanac spalate si uscate. Potriveste salata de sare si piper si asezoneaz-o cu un dressing preparat din mustar si o lingurita de ulei. Serveste salata cu felii proaspete de bagheta.

Salata de cartofi cu spanac

Salata de cartofi cu spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.