Salata calda de ciuperci – delicioasa si gustoasa

Printeaza

Salata calda de ciuperci din: ciuperci, frunze de spanac, ulei de masline, usturoi, otet balsamic, sare, piper.

 

Ingrediente:Salata_calda_de_ciuperci

  • o cana si jumatate de ciuperci feliate (champignon sau pleurotus)
  • o punga de frunze de spanac
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 2 linguri de otet balsamic
  • sare si piper dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Incălziţi o lingură de ulei într-o tigaie. Adăugaţi usturoiul şi ciupercile şi lăsaţi pe foc până se înmoaie, amestecând.

Luaţi tigaia de pe foc când zeama lăsată de ciuperci s-a redus la aproximativ 2 linguri.

Adăugaţi apoi uleiul rămas, oţetul balsamic, sare şi piper şi amestecaţi uşor, punând tigaia din nou pe foc.

Opriţi focul şi lăsaţi ciupercile în tigaie până se răcesc puţin.

Puneţi spanacul într-un bol, turnaţi ciupercile deasupra, amestecaţi şi serviţi imediat.

Salata calda de ciuperci

Salata_calda_de_ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

Salata

Salată Exotică cu Quinoa, Curmale și Migdale: O Alegere Sănătoasă și Sățioasă

Salată Exotică cu Quinoa, Curmale și Migdale: O Alegere Sănătoasă și Sățioasă din: quinoa, curmale, migdale, caise uscate, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. În căutarea unei salate care să-ți răsfețe papilele gustative cu o combinație de arome dulci, texturi crocante și valori nutriționale impresionante? Salata noastră exotică cu curmale, quinoa, migdale și […]

Salata

Salată de Hrișcă cu Roșii Cherry și Busuioc

Salată de Hrișcă cu Roșii Cherry și Busuioc din: hrisca, rosii cherry, mozzarella, frunze de busuioc, ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie. Această salată este o explozie de arome mediteraneene perfectă pentru sezonul cald.  Hrișca, un ingredient sănătos și bogat în nutrienți, se îmbină armonios cu dulceața roșiilor cherry coapte la soare, busuiocul […]

salate

Salată de Andive cu Portocale și Măsline Kalamata

Salată de Andive cu Portocale și Măsline Kalamata din: andive, portocale, masline kalamata, ceapa rosie, ulei de masline, otet balsamic, mustar, miere, sare, piper. Explorați o salată proaspătă și vibrantă care combină texturile crocante ale andivelor cu dulceața segmentelor de portocale și savoarea intensă a măslinelor Kalamata. Această salată de andive cu portocale și măsline […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.