Salata bulgareasca cu mustar

Printeaza

 

O salata simpla si gustoasa din: fasole verde, conopida, morcovi, telina, ardei rosu, ardei verde, ciuperci, mustar, ulei si verdeata.

Ingrediente:Salata bulgareasca cu mustar

  • 1 mână fasole verde
  • 1 conopidă mică
  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină
  • 1 ardei roşu
  • 1 ardei verde
  • 6-8 ciuperci
  • 2 linguri muştar
  • 100 ml ulei
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Cureţi morco­vii şi ţelina de coajă, le speli şi le dai pe râzătoare. Scoţi seminţele ardeilor, îi speli şi îi tai fideluţă. Fasolea, conopida, ciupercile le fierbi, după aceea le tai în bucăţi potrivite.

Freci bine muştarul cu uleiul. Intr-un bol pui toate legumele şi le ames­teci cu maioneza făcută. Poţi servi salata pe un pat de salată verde, într-o farfurie întinsă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.