Salata banateana de papadie

Printeaza

Salata banateana de papadie din: cartofi, frunze de papadie, ulei, otet, margarina, boia, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Salata banateana de papadie

  • 1 kg cartofi
  • frunze de păpădie
  • ulei
  • oţet
  • 100 g margarină
  • boia
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb, se curăţă şi se taie felii subţiri. Păpădia se spală frunză cu frunză, se taie mărunt. Se amestecă toate, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, sarea, piperul, boiaua.

Margarina se topeşte, se amestecă cu uleiul şi oţetul. Cât este fierbinte se toarnă peste salată şi se amestecă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.