Salata Atlantic

Printeaza

Se spală 500 g cartofi roşii şi se fierb în apă cu sare, cca 20 min. Intre timp se spală 250 g roşii cherry şi se taie căpăcelele. Se scoate mie­zul cu o linguriţă. Pentru umplutură, se amestecă 100 g brânză de vaci, 1 linguriţă suc de lămâie, 1 lingură mărar tocat, sare şi piper; se umplu roşiile şi se aşază căpăcelele.

Se prepară o marinată din 6 linguri ulei de măsline, sucul de la o lămâ­ie şi 1 lingură de boabe de piper roz. Se scurg cartofii, se lasă să se răcorească şi se decojesc; se taie în două sau patru, pe lung.

Se aşază decora­tiv pe un platou, cu 200 g felii de somon afumat; se toarnă deasupra marinată şi se ornează cu mă­rar. Se serveşte cu roşiile umplute.

Salata Atlantic

Salata Atlantic

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.