Salata asortata cu aroma de busuioc

Printeaza

Salata asortata cu aroma de busuioc din: salata, castraveti, ridichi, rosii, oua, otet, sare, busuioc, ardei, ceapa verde, ulei.

Ingrediente:Salata asortata cu aroma de busuioc

  • 1 salata
  • 2 castraveti
  • 2-3 ridichi
  • 4 rosii
  • 2 oua
  • 2 linguri cu otet
  • sare
  • busuioc tocat
  • 2-4 ardei
  • 4-6 fire de ceapa verde
  • 3 linguri cu ulei

 

Mod de preparare:

Spalati salata, taiati-o fasii, puneti-o in castron mare.

Spalati castravetii taiati felii subtiri, presarati cu sare, frecati usor ca sa se inmoaie, spalati cu apa rece, scurgeti in sita, treceti-i peste fasiile de salata.

Procedati in acelasi fel cu ridichile, puneti-le peste castraveti, amestecati usor.

Puneti ceapa verde, ardeii si rosiile taiate feliute mici peste restul salatei.

Faceti un sos din otet, ulei, sare si busuioc tocat fin, puneti in castron, amestecati usor si neteziti salata cu lama cutitului.

Taiati ouale fierte felii subtiri, decorati salata, serviti langa friptura.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Fasole asortată cu bacon şi crutoane

Salata asortata cu sofran

Salata asortata cu sofran din: fasole, morcovi, varza, conopida, ceapa, usturoi, sofran, mazare, ardei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 250 g fasole verde 250 g morcovi 250 g conopidă 250 g varză albă 250 g varză roşie 5 cepe mari 8 căţei usturoi 1 lingură şofran 100 g mazăre boabe 4 ardei dulci, diferit coloraţi 3 […]

 

Salata asortata cu ciuperci

Salata asortata cu ciuperci

Salata asortata cu ciuperci din: ciuperci, anghinare, sparanghel. Ingrediente: 250 g ciuperci 8 miezuri de anghinare 1 cutie de sparanghel       Mod de preparare: Se mărunţesc anghinarea şi ciu­percile, pregătite â la grec. Se aşază peste sparanghelul pus deja pe platoul de servire.   Pofta buna!

 

Salată asortată cu măsline si feta

Salata asortata cu rom

Salata asortata cu rom din:  salata verde, rosii, rom, oua, lamaie, banane, ulei, portocale, mustar, sare, piper. Ingrediente: 1 salată verde mare 4 roşii 3 linguri rom 1 lămâie mare 2 ouă 3 banane 2 portocale 5 linguri ulei muştar sare şi piper   Mod de preparare: Din gălbenuş fiert, muştar, piper şi sare se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.