Salata ardeleneasca cu mustar

Printeaza

Salata ardeleneasca

Ingrediente:Salata ardeleneasca cu mustar

  • 4 kg varză
  • 2 kg gogoşari
  • 1 kg castraveţi
  • 1 kg ceapă
  • 1 kg gogonele
  • 1 kg morcov
  • 1 l de oţet
  • 250 g zahăr
  • 100 g boabe de muştar
  • 10 g piper
  • 10 g coriandru
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Se taie varza fideluţă şi celelalte, toate, se taie julien, se pun în vase separate, se presară peste ele sare grunjoasă, după gust, şi se lasă până a doua zi.

Se scurge o parte din zeamăşi se amestecă cu oţet şi condimentele menţionate.

Se pune în borcane, se leagă cu celofan şi se consumă după 60 de zile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.