Salata aperitiv

Printeaza

Salata aperitivCoaceţi 1 ardei roşu, 1 ardei verde, 1 ardei galben, acoperiţi-i cu un strat de sare fină şi apoi curăţaţi-i de pieliţe. Tăiaţi-i în fâşii şi puneţi-le într-un cas­tron.

Peste ele adăugaţi 1 lingură usturoi pisat fin, 1 linguriţă oţet aromat, mozzarella tăiată în lamele subţiri, 2 linguri ulei de măsline şi 1 lingură pătrun­jel verde tocat fin. Amestecaţi cu grijă ingrediente­le şi aveţi o salată-aperitiv ultrarafinată.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.