Salată a la russe cu parizer

Printeaza

Salată a la russe

Ingrediente:Salată a la russe cu parizer

  • 1,5 kg cartofi
  • 800 g morcovi
  • 1 ţelină mijlocie
  • 1 păstârnac
  • 3 rădăcini pătrunjel
  • 200 g mazăre din conservă
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 100 g parizer vegetal
  • 500 g castraveţi şi gogoşari muraţi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 ouă (2 fierte şi unul crud)
  • sare
  • 250 g ulei

 

Mod de preparare:

Legumele rădăcinoase se curăţă, se spală şi se pun la fiert în apă cu sare. După aproximativ 10 minute, se pun şi cartofii curăţaţi de coajă. După ce au fiert, se scurg şi se pun cu grijă într-o tavă întinsă pentru a se răci.

Intre timp, se pregăteşte maioneza şi se taie castraveţii, gogoşarii şi parizerul în cubuleţe mici. De asemenea, legumele, după ce s-au răcit, se taie cubuleţe mici.

Intr-un lighean mai mare, se amestecă legumele, murăturile, măslinele, parizerul, mazărea şi maioneza, se potriveşte totul de sare şi se aşază pe un platou, unde se ornează cu un strat foarte subţire de maioneză, măsline, gogoşari şi frunze de pătrunjel. Se pun în frigider.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.