Pizza Salami cu ciuperci, măsline şi pepperoni

Printeaza

Pizza Salami cu ciuperci, măsline şi pepperoni

Pizza Salami cu ciuperci, măsline şi pepperoni

Ingrediente:

Pentru alu­at:

  • 250 g făină
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1 vârf de cuţit zahăr
  • 1/2 cub drojdie
  • 4 linguri ulei de măsline

în plus:

  • câte 1/2 ardei roşu
  • verde
  • galben
  • 100 g ciu­perci champignons
  • 1 ceapă
  • 500 g roşii pasate
  • sare,
  • piper
  • 125 g salami (rondele)
  • 6 ar­dei iuţi muraţi
  • 80 g măsline negre (fără sâmbure)
  • 150 g brânză rasă pentru pizza

 

Mod de preparare:

Frământaţi făina cu sarea, zahărul, drojdia, 150 ml apă călduţă şi uleiul. Acoperiţi aluatul şi lăsaţi-l circa 30 de minute să crească într-un loc cald.

Tăiaţi arde­iul fâşii, iar ciupercile şi ceapa rondele. Incingeţi cuptorul la 225°C. Tăiaţi blatul în ju­mătate şi întindeţi-l oval pe hârtie pentru copt.

Intindeţi pasta de roşii pe aluat, apoi condimentaţi-l. Aşezaţi legu­mele, ardeiul iute murat, salami şi măslinele. Presăraţi brânza şi daţi pizza la cuptor 15-18 minute.

Salami Pizza cu ciuperci, măsline şi pepperoni

Salami_Pizza_cu_ciuperci_masline_si_pepperoni.jpg

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Ador pizza. De fapt, cui nu-i place? 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.