Rulouri de vitel in sos de miere

Printeaza

O reteta de rulouri de vitel in sos de miere din: pulpa de manzat, msutar, sare, piper, maghiran, frunze de rozmarin, castraveciori murati, ceapa, kaizer, ciuperci, smantana si miere.

Ingrediente:Rulouri de vitel in sos de miere

  • 800 g pulpa de manzat
  • 5 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 1 lingurita frunze de rozmarin (uscate sau proaspete)
  • 8 castraveciori mici murati
  • 2 cepe mici rosii
  • 200 g kaizer
  • 4 linguri ulei
  • 250 g ciuperci champignon mici
  • 300 ml smantana dulce
  • 1 lingura miere

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o usuci cu şerveţele de hârtie şi o tai felii subţiri (8 bucăţi). Le baţi bine cu ciocanul de şniţele, le ungi cu muştar, le condimenteazi cu sare şi piper, după gust, şi le presari cu maghiran şi rozmarin.

Castraveciorii îi scurgi bine, ceapa o cureţi şi o tai sferturi, iar kaizerul îl tai bucăţi. Aşezi pe fiecare bucată de carne câte un castravecior, câte două bucăţi de baizer şi una de ceapă. Le rulezi strâns şi le prinzi cu scobitori.

Incingi uleiul într-o tigaie şi prăjeşti rulourile pe toate părţile. Le scoţi, iar în uleiul în care le-ai prăjit căleşti ceapa care ţi-a rămas tocată, după care pui ciupercile spălate. Adaugi puţină apă şi căleşti ciupercile până se înmoaie. Pui o lingură de muştar şi smântână. Amesteci bine, adaugi mierea şi dai în 2-3 clocote.

Pui rulourile peste sosul cu ciuperci şi laşi până se înmoaie, întorcându-le pe toate părţile. Condimentezi sosul cu sare şi piper, după gust, şi le serveşti cu sos şi garnitură de orez sau cartofi.

Rulouri de vitel in sos de miere

Rulouri de vitel in sos de miere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.