Rulouri umplute cu salata boeuf

Printeaza

Rulouri umplute cu salata boeuf

Rulouri umplute cu salata boeuf

Ingrediente:

  • 1 kg carne de pasare fara os (gaina, gasca sau rata)
  • 1 cutie (700 g) mazare
  • 2 borcane (a cate 700 g) castraveti acri
  • 1 borcan mic gogosari (pentru omat)
  • 6-7 oua fierte tari
  • 3-4 galbenusuri pentru maioneza
  • 1 borcan mic de mustar
  • 1 kg cartofi fierti in coaja
  • 1 l ulei (pentru maioneza)
  • 1 kg muschi afumat (taiat felii)
  • 1/2 kg morcovi fierti

 

Mod de preparare:

Carnea, morcovii, castravetii, cartofii si ouale fierte le toci marunt si le amesteci cu mazarea. Din galbenusuri. o lingurita de mustar, sare si ulei prepari maioneza.

Apoi amesteci compozitia cu maioneza, sare si mustar, dupa gust. Feliile de muschi taiate foarte subfiri le umpli cu salata rezultata si le prinzi cu scobitori.

Rulouri umplute cu salata boeuf

Rulouri_umplute_cu_salata_boeuf.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.