Rulouri umplute cu carne de curcan

Printeaza

Rulouri umplute cu carne de curcan din: vanata, carne de curcan, ou, patrunjel, usturoi, ulei, pasta de tomate, suc de rosii, ceapa, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri_umplute_cu_carne_de_curcan

  • 1 vânătă
  • 400 g carne curcan, tocată
  • 1 ou
  • 1 mână pătrunjel
  • 2-3 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 400 ml suc de roşii
  • 1 ceapă
  • 50 g caşcaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai vânătă felii lungi, le sărezi şi le laşi la scurs 2 ore, după care le speli şi le ştergi cu un şervet din hârtie. Le frigi pe grătarul încins, pe ambele părţi, până se rumenesc uşor.

Căleşti ceapa tocată în ulei, adaugi carnea, sare şi piper după gust, pasta de tomate şi usturoiul pisat.

Acoperi şi laşi să fiarbă până scade zeama, amestecând constant. Laşi la răcorit şi amesteci cu oul şi cu pătrunjelul tăiat fin.

Aşezi 2-3 linguri de umplutură pe fiecare felie de vânătă şi rulezi. Pui rulourile în tavă, torni sosul de roşii şi razi caşcavalul.

Dai vasul la cuptor, 30 de minute.

Rulouri umplute cu carne de curcan

Rulouri_umplute_cu_carne_de_curcan

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.