Rulouri cu sos curry

Printeaza

O reteta de rulouri cu sos curry din: piept de pui, sparanghel, smantana, unt, mustar iute, curry, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri cu sos curry

  • 1 piept de pui
  • 1 legatura sparanghel

pentru sos:

  • 200 g smantana
  • 1 lingurita unt
  • 100 g mustar iute
  • 1 varf cutit de curry
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Feliaza si condimenteaza puiul, apoi bate usor cu ciocanul de snitele pana obtii felii bine intinse. Da-le la rece 30 de minute. Intre timp, prepara sosul. Topeste untul intr-o tigaie, adauga mustarul, prafuld e curry, sare si piper dupa gust.

Subtiaza cu smantana si amesteca incontinuu. Daca nu folosesti smantana pentru gatit, este posibil sa se taie sosul, caz in care este mai bine sa incalzesti smantana pe baie de aburi. Curata sparaghelul opareste-l un minut in apa clocotita cu sare. Trece-l prin jet de apa rece.

Asaza 1-2 betisoare de sparanghel pe fiecare sniteul de pui si infasoara cu rija. Prajeste-le in ulei incins si scoate rulourile pe un prosop de hartie care sa absoarba excesuld e grasime. Serveste imediat cu sosul cald de smantana si curry.

Rulouri cu sos curry

Rulouri cu sos curry

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.