Rulouri de pui cu măsline verzi

Printeaza

O reteta de rulouri de pui cu masline verzi din: file de piept de pui, masline verzi, usturoi, lamaie, ulei de masline, maghiran, busuioc si cimbru.

Ingrediente:Rulouri de pui cu măsline verzi

  • 500 g file de piept de pui sau curcan
  • 200 g măsline verzi
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 lămâie
  • 2 linguri ulei de măsline
  • maghiran
  • busuioc
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea, o usucaţi folosind un şervet curat şi o tăiaţi în patru felii subţiri, pe care le bateţi cu ciocanul pentru şniţele şi le presăraţi cu condimente după gust. Între timp, curăţaţi măslinele de sâmburi.

Le pasaţi în blender împreună cu 1 lingură de ulei şi usturoiul, în prealabil curăţat. Acriţi pasta obţinută cu zeamă de lămâie după gust. Este bine să foloseşti măsline desărate sau să le desăraţi prin opăriri repetate.

Repartizaţi pasta de măsline pe fiecare dintre bucăţile de carne. Le rulaţi şi le prindeţi cu scobitori sau le legaţi cu sfoară. Aşezaţi rulourile într-un vas cu puţină apă şi le introduceţi în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu, pentru 40 – 45 de minute. Le serviţi fie calde, la felul principal, fie reci, ca aperitive.

Rulouri de pui cu măsline verzi

Rulouri de pui cu măsline verzi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.