Rulouri picante de şalău

Printeaza

O reteta de rulouri picante de salau din: file de salau, cartofi, ardei gras, ulei, patrunjel, condiment si ardei calit.

Ingrediente:

  • 300 g file de salau
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 5 linguri ulei
  • patrunjel
  • condiment special pentru peste
  • 1 ardei calit (pentru umplutura)

 

Mod de preparare:

Cureti cartofii şi îi tai cubuleţe, iar ardeii fâşii. Intr-o tigaie cu ulei, pui cartofii să se călească uşor.

După 5 minute, adaugi ardeii, îi laşi să se călească împreună cu cartofii încă 15 minute şi apoi torni puţină apă, fîrî aşa fel încât să se înăbuşe îm­preună.

Nu uita să acoperi tigaia, dacă e cazul. Tai fileurile de şalău pe lung, în aşa fel încât să nu fie foarte late.

Pe lungimea fiecărui fi­leu pui amestecul de ardei tocat şi usturoi, rulezi fileul, fără să-l strângi foarte tare şi-l prinzi cu o scobitoa­re.

Presari din belşug fiecare file cu condiment pentru peşte şi le aşezi în tigaie, deasupra legumelor, nu­mai când acestea sunt aproape fierte.

Acoperi tigaia şi laşi să fiar­bă împreună 10 minute.

Rulouri picante de şalău

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.