Rulouri nori cu sushi crud si pate de migdale

Printeaza

Rulouri nori cu sushi crud si pate de migdale din: foi de nori crud, pate de migdale cu usturoi, lăstari de verdeţuri (lucernă, floarea-soarelui, trifoi sau ridichi), morcovi, avocado.

 

Ingrediente:

  • foi de nori crud
  • câte un sfert de ceaşcă de pate de migdale cu usturoi pentru fiecare foaie
  • 4 linguri de lăstari de verdeţuri (lucernă, floarea-soarelui, trifoi sau ridichi) pentru fiecare foaie
  • 2 linguri de morcovi raşi fin (sau mai mult) pentru fiecare foaie
  • 1/2 avocado

 

Mod de preparare Rulouri nori cu sushi crud si pate de migdale:

Puneţi o foaie de nori întinsă pe o rogojină de sushi. întindeţi cam un sfert de ceaşcă de pate pe un capăt al foii.

Adăugaţi un strat de lăstari deasupra, plus morcov şi avocado.

Rulaţi strâns foile de nori, folosind rogojina de sushi.

Chiar înainte de a termina rularea, înmuiaţi-vă degetul în apă şi treceţi-l pe marginea foii de nori, ca să se lipească.

Tăiaţi rulourile de sushi în şase bucăţi rotunde, cu un cu­ţit cu zimţi, printr-o mişcare de fierăstrău uşoară.

Repetaţi procesul şi cu cealaltă foaie de nori.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.