Rulouri din vinete cu branza

Printeaza

Rulouri din vinete cu branza din: vanata, telemea, rosii, usturoi, ulei, nuca, sare, busuioc.

Ingrediente:Rulouri_din_vinete_cu_branza

  • 1 vânătă
  • 200 g brânză telemea de vacă
  • 5 roşii foarte bine coapte
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 100 g miez de nucă maruntit
  • sare
  • 2 fire de busuioc prospăt

 

Mod de preparare:

Vinetele se spală bine, se taie pe lung, în felii cât se poate de subţiri, şi se lasă o oră în apă sărată. Feliile de vinete se scurg, se usucă şi se rumenesc uşor pe ambele părţi, după care se scot pe şervete de hârtie.

În puţin ulei încins se pune usturoiul tăiat feliuţe şi apoi roşiile fără coajă. Se lasă să fiarbă 5 minute.

Brânza de taie bastonaşe de 2 cm lăţime maximum, care se înfăşoară în feliile de vinete. Se aşază toate rulourile tavă cu ulei şi se dau la cuptor pentru 15 minute.

Se servesc stropite cu sos de roşii şi presărate cu nuci şi busuioc tăiat mărunt.

Rulouri din vinete cu branza

Rulouri_din_vinete_cu_branza

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.