Rulouri din piept de pui cu porumb

Printeaza

Rulouri din piept de pui cu porumb din: piept de pui, porumb, ardei, morcovi, vin, apa, sare, ulei.

Poate iti place si:

Piept de pui in aspic

Piept de pui in aspic

Piept de pui in aspic din: piept de pui, sunca presata, oua, morcovi, castraveti murati, gelatina, sare, vegeta si piper alb.   Ingrediente:  200 g piept de pui 200 g şuncă presată 2 ouă 100 g morcovi 100 g castraveţi muraţi 2 pacheţele de gelatină 10 g sare Vegeta 2 g piper alb   Mod […]

Rulouri de pui cu branzeturi

Rulouri cu piept de pui

Rulouri cu piept de pui din: piept de pui, ceapa, unt, oua, lapte, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui tocat o ceapă sare piper 100 g unt topit un gălbenuş + un ou 2 linguri lapte o lingură ulei 4 foi plăcintă   Mod de preparare: In ulei se pune ceapa tocată la călit, […]

Rulouri de pui cu salvie si rosii

Rulouri din pui cu legume

Rulouri din pui cu legume din: piept de pui file, apio, morcovi, cartofi, oua, faina, amestec crocant, sare, piper, boia, ulei. Ingrediente: 500 g piept de pui file 2 tulpini de apio 2 morcovi 2 cartofi 2 ouă 3 linguri făină amestec crocant cu pesmet, mac, susan sare piper negru măcinat sare piper boia 100 […]

 

 

Ingrediente Rulouri din piept de pui cu porumb :Rulouri din piept de pui cu porumb

  • 2 bucăţi piept de pui
  • 2 ardei graşi
  • 2 morcovi
  • 100 g porumb din conservă
  • 1 pahar vin alb
  • apă
  • sare
  • ulei
  • piper

 

Mod de preparare Rulouri din piept de pui cu porumb:

Cureţi ardeii şi morcovii şi îi tai fâşii, apoi scurgi porumbul şi le laşi pe toate deoparte.

Dezosezi pieptul de pui, îl baţi bine, ca pentru şniţele, presari sare şi piper după gust şi aşezi apoi pe fiecare bucată fâşii de morcovi şi de ardei, 1-2 linguri de boabe de porumb.

Rulezi bucăţile de pui umplute, le prinzi cu scobitori, le aranjezi într-o tavă mai mică, torni peste rulouri vin, puţin ulei şi apă, presari sare şi piper şi le dai la cuptor pentru 40-45 de minute.

 

Poftă bună!


Poate te intereseaza si:

Rulouri din piept de pui cu bacon la gratar

Rulouri din piept de pui cu bacon la gratar din: piept de pui, vinete, usturoi, unt, bacon, ardei, sare, piper, cimbru, patrunjel, boia dulce. Ingrediente: 2 bucati piept de pui 2-3 vinete 2-3 căţei de usturoi 500 g unt 16 felii bacon 2 ardei sare piper cimbru Pentru ornat pătrunjel boia dulce beţe pentru frigărui   Mod de preparare: Se taie […]

Rulouri din piept de pui cu porumb

Rulouri din piept de pui cu salata

Rulouri din piept de pui cu salata din: piept de pui, ardei capia, oua, masline, oregano, rozmarin, vin, sare si piper. Ingrediente: 3 bucati piept de pui dezosat 4-5 ardei capia copti 2 oua fierte cateva masline oregano rozmarin 1/2 pahar vin alb sare piper   Mod de preparare: Speli pieptul de pui şi îl […]

Rulouri din piept de pui

Rulouri din piept de pasare

Rulouri din piept de pasare Ingrediente: 2 bucăţi de piept de pasăre 150 g caşcaval 1 gogoşar murat 3 ouă 100 ml lapte sare piper 300 g făină 300 ml ulei   Mod de preparare: Se dezosează carnea şi se porţionează fiecare piept se împarte în 10 bucăţele, se condimenteazăşi se bate bine cu ciocanul, […]

Rulouri din piept de pui cu porumb

Rulouri din piept de pui cu legume

Rulouri din piept de pui cu legume  Ingrediente: 2 bucăţi piept de pui 2 ardei graşi 2 morcovi 100 g porumb dulce din conservă 1 pahar vin alb apă sare ulei piper   Mod de preparare: Cureţi ardeii şi morcovii şi îi tai fâşii, apoi scurgi porumbul şi le laşi pe toate deoparte. Dezosezi pieptul […]

Rulouri din piept de pui

Rulouri de pui cu kaizer

Rulouri de pui cu kaizer din: piept de pui, sare, piper, kaizer, apa, ulei, cascaval, morcovi, busuioc. Ingrediente: 2 piepti de pui dezosaţi sare piper 6 felii kaizer apă ulei 100  caşcaval morcovi şi busuioc pentru decor   Mod de preparare: Tai carnea în şase felii, apoi baţi fiecare bucată cu ciocanul de şniţele. Le […]

Rulouri de pui cu ardei şi carnaţi

Rulouri de pui in sos de rosii

Rulouri de pui in sos de rosii din: piept de pui, mozzarella, sare, piper, faina, spanac, lapte batut, parmezan, mustar, pasta de rosii, usturoi, ulei, busuioc, zahar. Ingrediente: 1 kg piept de pui 300 g brânza mozzarella sare şi piper negru după gust făină pentru înveliş Pentru umplutură: 400 g spanac curăţat 400 g lapte […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.