Rulouri din piept de pui cu dovleac si spanac

Printeaza

Rulouri din piept de pui cu dovleac si spanac din: dovleac, piept de pui, cartofi, spanac, unt, lapte, vin, sare.

Rulouri_din_piept_de_pui_cu_dovleac_si_spanac

Ingrediente:

  • 1/2 dovleac
  • 1 piept de pui
  • 4 cartofi
  • 300 g spanac
  • 5 linguri cu unt
  • 1 ceşcuţă cu lapte
  • 1 cană cu vin
  • sare

Mod de preparare:

Fierbe cartofii şi spanacul se­parat, în apă cu sare. Scurge spanacul şi trage-lîntr-o lingură cu unt.

Din cartofii fierţi, restul de unt, sare şi lapte, pregăteşte un piure mai tare.

Curăţă dovleacul şi dă-l pe răzatoarea mică, apoi căleşte-l în două linguri cu unt.

Taie pieptul de pui în felii mari şi bate-l uşor cu ciocanul pentru şniţele.

Pe fiecare felie, întinde piure de cartofi, apoi dovleac călit şi puţin spanac.

Rulează cu grijă şi prinde din loc în loc cu scobitori. Aşază rulourile într-o tavă unsă cu ulei.

Stropeş­te cu vin şi puţină apă şi lasă la cuptor aproximativ o oră.

Rulouri din piept de pui cu dovleac si spanac

Rulouri_din_piept_de_pui_cu_dovleac_si_spanac

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Rulouri de vinete cu piept de pui

Rulouri de vinete cu piept de pui din: piept de pui, vinete, cartofi, masline, parmezan, unt, usturoi, sare, piper, mozzarella. Ingrediente: mijlocul de la 8 jumătăți de piept de pui 4 vinete 4 cartofi mari 100 g măsline 100 g parmezan 1 linguriță unt 1 cățel de usturoi sare piper 50 g mozzarella   Mod […]

 

Rulouri din costita afumata cu ficatei de pui

Rulouri din costita afumata cu ficatei de pui din: costita afumata, ficatei de pui, piper, scobitori. Ingredinte: 1/2 kg. costita afumata 1/2 kg. ficatei de pui piper scobitori   Mod de preparare Costita se taie in felii subtiri, de aprox. 1/2cm. Ficateii spalati se taie in doua si se pun pe cite o felie de […]

 

Rulouri de pui cu sos de capsuni

Rulouri de pui cu sos de capsuni

Rulouri de pui cu sos de capsuni din: piept de pui, capsuni, cascaval, miere, unt, lamaie, sare, piper, boia. Ingrediente: 1 piept de pui file 250 g căpşune 150 g caşcaval 1 lingură cu miere 1 lingură cu unt 1/2 lămâie sare piper busuioc oregano boia dulce ulei de măsline   Mod de preparare: Spală […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.