Rulouri din piept de curcan

Printeaza

Rulouri din piept de curcan din: piept de curcan, ulei de masline, castane, telina, parmezan, cascaval, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri_din_piept_de_curcan

  • 1 kg piept de curcan
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 g castane
  • 1 telina
  • 2 lingri parmezan ras
  • 50 g cascaval
  • 2 ramurele rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în felii, puneţi- le pe rând în folie de plastic şi bateţi-le cu ciocanul de şniţele pentru a le frăgezi. Condimentati-le cu sare şi piper şi puneţi-le la rece.

Pentru umplutură, fierbeti în apă cu sare castanele, lăsaţi-le la răcit şi apoi curăţaţi-le de coajă. Ţelina tăiată cubulete se fierbe în apă cu sare timp de 10 minute.

Intr-un castron puneţi castanele curăţate şi mărunţite, ţelina, frunzele de rozmarin şi brânzeturile. Omogenizaţi şi potriviţi de sare şi piper.

Puneţi pe folie de carne câte 1 -2 linguri din amestec, rulaţi- le şi prindeţi-le cu sfoară (sau cu scobitori). Puneţi rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi tineţi-le la foc potrivit, până când se rumenesc uniform.

Rulouri din piept de curcan

Rulouri_din_piept_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.