Rulouri din curcan cu salată de castraveţi şi ridichi

Printeaza

Rulouri din curcan cu salată de castraveţi şi ridichi din: carne de curcan, sare, piper, sos pesto, sunca de Praga, ulei, castraveti, ridichii, iaurt, ulei de masline, otet, chili, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 4 felii de piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri de sos pesto
  • 4 felii de şuncă de Praga
  • ulei
  • 2 castraveţi
  • 2 legături ridichi
  • 150 g iaurt
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură oţet de vin
  • 1 vârf chili
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se frăgezeşte carnea de curcan ţinând-o 1 oră în folie alimentară, după care se taie felii.

Se dă cu sare şi piper, după care se ung doar pe o parte cu sos pesto.

Se pune pe fiecare dintre ele o felie de şuncă de Praga şi se rulează. Se înfige în ele câte o scobitoare şi se pun într-o tavă unsă cu ulei.

Se coc la 200° C, timp de aproxi­mativ 20-25 de minute, până când capătă o culoare aurie.

Castraveţii si ridichile se taie felii. Se amestecă cu iaurt, ulei de măsline şi oţet. Se asezonează cu sare, piper şi chili.

Se taie rulourile înju­mătăţi şi se servesc cu sa­lată, decorată cu frunze de pătrunjel.

Rulouri din curcan cu salată de castraveţi şi ridichi

Rulouri de Castraveți cu Hummus și Legume

Rulouri de Castraveți cu Hummus și Legume din: castraveti, hummus, morcovi, ardei, varza rosie. Pentru iubitorii de gustări sănătoase și pline de culoare, rulourile de castraveți cu hummus și legume reprezintă o alegere excelentă. Această rețetă combină prospețimea castraveților cu bogăția de arome a hummusului și crocantețea legumelor, creând un snack perfect pentru orice moment […]

retete

Rulouri din carne de vanat invelite in bacon

Rulouri din carne de vanat invelite in bacon din: carne de vanat, bacon, sare, piper, ulei de masline, rozmarin, usturoi, ceapa rosie. Explorați savoarea profundă și textura unică a cărnii de vânat prin această rețetă de rulouri înveșmântate în bacon, care promite să aducă pe mesele voastre gustul autentic al naturii. Aceste rulouri, fragede la […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.