Rulouri din ceafa de vita

Printeaza

Rulouri din ceafa de vita din: ceafa de vita, pasta de rosii, mustar, ceapa, slanina, unt, vin, ciuperci, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri din ceafa de vita

  • 4 felii ceafă de vită
  • sare
  • piper
  • 3 linguri pastă de roşii
  • 1 lingură muştar
  • 2 linguri cimbrişor
  • 4 fire ceapă verde
  • 4 felii subţiri de slănină
  • 40 g unt
  • 2 cepe roşii
  • 150 ml vin roşu
  • 150 ml sirop de struguraşi
  • 150 ml supă de oase
  • 100 g slă­nină
  • 200 g ciuperci

 

Mod de preparare:

Feliiile de carne se bat uşor cu ciocanul, se condimentează cu sare şi piper, apoi se ung cu o pastă rezultată din muştar, pasta de roşii şi cimbrişor. Cepele verzi se curăţă şi se înfăşşoară fiecare în câte o felie de slănină.

Acestea se aşază pe câte o felie de carne, apoi se rulează şi se leagă cu sfoară. Rulourile se prăjesc în unt încins, se sărează, se piperează, apoi se adaugă în cratiţă ceapa tăiată mărunt şi se laasă să se călească uşor.

Se toarnă vinul, supa de carne şi sirropul, apoi se lasă la fiert, sub capac, timp de 45 de miniute. Slănina rămasă se taie mărunt, se prăjeşte, se adaiugă ciupercile tăiate felii şi se călesc împreună 5-10 miniute.

După ce carnea a fiert, rulourile se scot din cratiţă şi se taie oblic. Se amestecă apoi ciupercile cu sosul de la cârne şi se mai fierbe câteva minute.

Rulourile se servesc cu paste făinoase, stropite cu sosul de ciuperci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.