Rulouri din ardei

Printeaza

O reteta de rulouri din ardei: ardei gras, ciuperci, patrunjel, marar, otet, ulei de masline, mustar, vin, zahar, sare si piper.

Ingrediente:

  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 ardei gras galben
  • 150 g ciuperci (din conserva)
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 lingura cu otet
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • 2 linguri cu mustar
  • 2 linguri cu vin
  • 1 lingurita cu zahar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune ardeii în tava de cuptor vreo 30 de minute şi întoarce-i din când în când.Scoate-i când au apărut pete negre pe coajă. Curăţă-i şi pune-i într-un amestec de ulei, oţet, sare şi piper.

Intre timp, pregăteşte umplutura (toacă ciupercile, verdeţurile proaspete şi sărează după gust) şi sosul (amestecă pe foc într-o tigaie vinul, muştarul şi o linguriţă cu zahăr).

Pe fiecare felie de ardei, pune o lingură cu sos, apoi una de compoziţie şi rulează. Prinde cu o scobitoare-ornament.

Rulouri din ardei

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.