Rulouri delicioase de peşte

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu: peste, pesmet, pasta de tomate, ardei iute, praz, rosii cherry, ciuperci, fasole, usturoi, sare, piper, ulei, oregano, cascaval.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peşte
  • 100 g pesmet
  • o lingură cu pastă de tomate
  • un ardei iute
  • un fir de praz
  • 200 g roşii cherry
  • 200 g ciuperci
  • 200 g fasole mangetout
  • 4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • oregano
  • caşcaval

 

Mod de preparare:

Usturoiul se curăţă de foi, se spală şi se pisează. Se amestecă bine cu pasta de tomate, sare şi piper. Se adaugă trei linguri cu ulei, ardeiul iute tocat mărunt şi pesmet cât să rezulte o pastă omogenă. Fileurile de peşte se spală, se scurg de apă şi se taie în jumătăţi de-a lungul fileului.

Se ung cu pasta de pesmet, se ruleată, se prind cu o sco­bitoare ca să nu se desfacă şi se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se ung cu ulei, se introduc în cuptorul încins şi se coc la foc potrivit 15-20 de minute. Prazul se curăţă, se spală şi se taie rondele potrivit de groase. Se încinge puţin ulei într-o cratiţă, se pune prazul şi se căleşte cinci minute.

Se adaugă ciupercile feliate şi fasolea fiartă separat, se prăjesc 10 minute, apoi se adaugă roşiile cherry întregi, sare, piper şi se mai prăjesc cinci minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.