Rulouri de vitel cu sunca presata
PrinteazaRulouri de vitel cu sunca presata din: pulpa de vitel, sunca presata, scortisoara, ulei de masline, vin alb sec, mustar. fara poza
- 200 g pulpa de vitel
- 100 g sunca presata
- 1 lingurita scortisoara
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 pahar cu vin alb sec
- mustar, pentru servire
Mod de preparare:
Carnea o bati cu ciocanul de snitele si formezi doua fripturi subtiri. Sunca o tai bastonase lungi, pe care le asezi pe mijlocul fiecarei bucati de carne, rulezi si prinzi rulada cu scobitori. Fiecare rulou il treci prin ulei de masline, apoi prin scortisoara tocata fin.
Le asezi intr-o tava, torni vinul si acoperi cu folie de aluminiu. Dai rulourile la cuptor 30-40 de minute. Le servesti calde, cu mustar.
Rulouri de vitel cu sunca presata
Pofta buna!