Rulouri de vitel cu sunca presata

Printeaza

Rulouri de vitel cu sunca presata din: pulpa de vitel, sunca presata, scortisoara, ulei de masline, vin alb sec, mustar.  fara poza

Ingrediente:Rulouri_de_vitel_cu_sunca_presata

  • 200 g pulpa de vitel
  • 100 g sunca presata
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 pahar cu vin alb sec
  • mustar, pentru servire

 

Mod de preparare:

Carnea o bati cu ciocanul de snitele si formezi doua fripturi subtiri. Sunca o tai bastonase lungi, pe care le asezi pe mijlocul fiecarei bucati de carne, rulezi si prinzi rulada cu scobitori. Fiecare rulou il treci prin ulei de masline, apoi prin scortisoara tocata fin.

Le asezi intr-o tava, torni vinul si acoperi cu folie de aluminiu. Dai rulourile la cuptor 30-40 de minute. Le servesti calde, cu mustar.

Rulouri de vitel cu sunca presata

Rulouri_de_vitel_cu_sunca_presata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.