Rulouri de vitel cu cascaval si jambon

Printeaza

Rulouri de vitel cu cascaval si jambon din: muschi de vitel, jambon, ulei, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri_de_vitel_cu_cascaval_si_jambon

  • 4 felii muschi de vitel
  • 4 felii jambon crud uscat
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bateţi carnea de viţel (învelită într-o folie) cu ciocanul de şniţele pentru a o întinde şi a o subtia, apoi ungeti-o cu ulei şi presăraţi-o cu piper.

Tăiaţi caşcavalul astfel încât să obţineţi feliuţe de circa 7-8 mm grosime.

Presăraţi feliiie de caşcaval cu sare şi piper pe toate părţile. Puneţi pe fiecare felie de jambon câte o felie de carne de viţel.

Puneţi feliile de caşcaval pe fiecare foaie de carne şi rulaţi, apoi prindeţi rulourile cu scobitori.

Puneţi rulourile astfel formate pe un grătar încins şi frigeţi-le la foc mare câte 1 minut pe fiecare parte.

Serviţi câte 2 rulouri la o porţie, cu salată verde şi roşii.

Rulouri de vitel cu cascaval si jambon

Rulouri_de_vitel_cu_cascaval_si_jambon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.