Rulouri de vitel cu broccoli si ton

Printeaza

Rulouri de vitel cu broccoli si ton din: muschi de vitel, ton, ulei de masline, rosie, ardei gras, rozmarin, sare, piper, boia iute.

Ingrediente:Rulouri_de_vitel_cu_broccoli_si_ton

  • 400 g muschi de vitel
  • 200 g ton
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 8 crengute de rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia iute

 

Mod de preparare:

Tăiaţi muşchiul în 8 felii subţiri. Bateţi carnea cu ciocanul de şniţele pentru a o subţia. Curăţaţi legumele şi tăiaţi-le în cubuleţe. Căliţi-le în 2 linguri ulei, adăugaţi sare, piper şi boia. Adăugaţi tonul tăiat în cubu­leţe. (Eliminaţi cu atenţie toate oasele de peşte).

Lăsaţi vasul 15 minute la foc potrivit, amestecând din când în când, apoi opriţi focul. întindeţi feliile de viţel pe masă, puneţi cu o lingură amestec de legume cu ton, deasupra aşezaţi o crenguţă de rozmarin şi rulaţi carnea cât maii strâns.

Prindeţi rulourile cu scobitori şi apoi prăjiţi-le în ulei pe toate părţile. Serviţi-le calde cu legume fierte şi cu sosuri iuţi.

Rulouri de vitel cu broccoli si ton

Rulouri_de_vitel_cu_broccoli_si_ton

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.