Rulouri de vinete

Printeaza

Rulouri de vinete

Rulouri de vinete

Ingrediente:

  • 500 g de carne tocata din piept de curcan sau de pui
  • 3 vinete medii
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 4 rosii
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 100 ml de ulei
  • 1 salata verde pentru ornat

Mod de preparare:

Se pune carnea tocata intr-o cratita cu putin ulei si se caleste impreuna cu ceapa taiata foarte marunt pana scade tot sucul. Se pune sare si piper dupa gust, patrunjelul tocat marunt, si se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit, se pune si un ou si se amesteca bine pana se face ca o pasta. Vinetele se curata de coaja, se taie felii potrivite, se dau cu sare si piper, apoi se pun la scurs pe un prosop absorbant de bucatarie.

Apoi se pun la fript pe gratar. Se rasucesc pe ambele parti si se prajesc bine. Dupa ce s-au racit, vinetele se umplu cu carne, se ruleaza ca o sarma si se baga la cuptor pentru 10 minute cu putin unt sau ulei.

Se servesc cu diferite garnituri, de cartofi, de orez sau de alte legume. Rosiile se spala si se taie cubulete si se pun la fiert pana scad la jumatate si se servesc impreuna cu rulourile.

Rulouri de vinete

Rulouri de vinete.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Caut constant retete cu vinete. Imi plac oarte mult. Eu gatesc si vinete albe, sunt bune.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.