Rulouri de vinete şi mozzarella în sos de roşii

Printeaza

Rulouri de vinete şi mozzarella în sos de roşii din: vinete, stafide, usturoi, oua, rosii, busuioc verde, ulei de masline, parmezan, mozzarella, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri_de_vinete_si_mozzarella_în_sos_de_rosii

  • 2-3 vinete
  • o mana de stafide
  • 2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 5-6 rosii
  • busuioc verde
  • ulei de masline
  • parmezan
  • mozzarella
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai codiţa de la vinete împreună cu o bucată mică de vinete. Tai apoi vânătă în felii subţiri pe lungi­me. Baţi 2 ouă cu un praf de sare.

Treci apoi fiecare felie prin ames­tecul de ouă şi le prăjeşti câte două minute în uleiul încins. Scoţi vinetele pe un platou. între timp, faci sosul de roşii.

Tai roşiile în cu­buri şi le prăjeşti în uleiul rămas de la vinete, apoi mai completezi dacă mai e cazul.

Adaugi busuioc verde, sare, piper şi usturoi tocat şi laşi să scadă, lei fiecare felie de vânătă prăjită şi o aşezi pe un platou.

Peste feliile de vinete razi parmezan, pui stafide împrăştiate pe toată lungimea vinetei, o buca­tă de mozzarella (proaspătă, de bivoliţă) şi rulezi.

In cratiţa cu so­sul de roşii, pui rulourile de vinete umplute. Deasupra fiecărui rulou, mai pui câte o felie de mozzarella, pui capacul şi laşi să se topeas­că.

Poţi pune cratiţa pentru gratinare la cuptor. La final mai treci o dată cu o ploaie de parmezan şi serveşti preparatul.

Rulouri de vinete şi mozzarella în sos de roşii

Rulouri_de_vinete_si_mozzarella_în_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.