Rulouri de vinete cu şuncă

Printeaza

Rulouri de vinete cu şuncă

Rulouri de vinete cu şuncă

Ingrediente:

  • 3 vinete
  • 200 g brînză feta
  • 200 g caşcaval
  • 400 g şuncă de porc feliată
  • 100 g seminţe de pin
  • 75 g pesmet
  • o lingură de mentă
  • o lingură de mărar
  • o lingură de miere
  • boia dulce
  • salată verde
  • sare, piper
  • ulei de măsline
  • busuioc
  • roşii

Preparare:

lntr-un castron se amestecă menta tocată cu mărarul, seminţele de pin măcinate, sare şi piper.

Se adaugă mierea, o linguriţă de boia dulce, pesmetul şi ulei de măsline, turnat treptat, până când amestecul arată ca o pastă.

Vinetele se spală, se şterg cu un şervet şi se taie felii subţiri. Se ung cu pastă, se aşază pe fiecare câte o bucată de brânză feta şi una de caşcaval.

Se pune deasupra câte o felie de şuncă şi se rulează cu grijă ca să nu iasă umplutura. Se prind cu o scobitoare, se acoperă cu folie de plastic şi se introduc la rece pentru 30 de minute.

Se prăjesc în ulei încins, se scot pe un şervet absorbant şi se servesc imediat, cu o salată din roşii, salată verde şi busuioc tocat.

Rulourile se pot pregăti şi la cuptor, aşezate într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Rulouri de vinete cu şuncă

Rulouri de vinete cu şuncă.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata foarte bine aceste rulouri de vinete.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.