Rulouri de varza cu branza si ciuperci

Printeaza

Rulouri de varza cu branza si ciuperci din: varză, brânză feta, oua, ciuperci, pătrunjel, ceapă roşie, usturoi, ulei, sare, piper.

Rulouri_de_varza_cu_branza_si_ciuperci

Ingrediente:

  • 1 varză de mărime potrivită
  • 350 g brânză feta
  • 2 ouă
  • 200 g ciuperci tăiate
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ceapă roşie
  • 3 căţei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Incingi 2 linguri de ulei, căleşti ceapa tăiată fin, apoi adaugi usturo­iul zdrobit. Pui ciupercile, pătrunjelul tocat, amesteci şi ţii pe foc până scade apa lăsată de ciuperci. Potriveşti de sare şi de piper. Dai deoparte.

Tai cotorul verzei şi des­faci frunzele. Pui apă la fiert cu sare şi, când a dat în clocot, opăreşti frunzele. Ai grijă să nu le laşi mai mult de 1 minut, pentru ca foile să nu se înmoaie prea tare.

După ce ai scurs bine frunzele, le aşezi pe o farfurie. Pui într-un vas 300 g de brânză, ouăle, ciu­percile gătite şi amesteci.

Cu o lingura pui compozitia in frunzele de varză şi rulezi, ca la sarmale. Aşezi rulourile intr-o tavă tapetată, torni uleiul rămas şi presari restul de brân­ză. Laşi la cuptor 30-40 de minute.

Rulouri de varza cu branza si ciuperci

Rulouri_de_varza_cu_branza_si_ciuperci

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac rulourile de varza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.