Rulouri de spanac cu brânză şi somon afumat

Printeaza

O reteta de rulouri de spanac cu branza si somon afumat din: spanac, oua, crema de branza, somon afumat, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri de spanac cu brânză şi somon afumat

  • 500 g spanac congelat
  • 5 oua
  • 100 g de crema de branza sau de ricotta
  • 200 g somon afumat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul se decongelează la temperatura camerei, se stoarce şi se presează. Se bat ouăle ca pentru o omletă şi se adaugă spanacul.

Se amestecă bine până când se obţine un amestec omogen. Se acoperă fundul tăvii cuptorului cu hârtie pentru gătit şi se varsă compoziţia în tavă. Se pune 15 minute în cuptorul încins la 200 C. Apoi, se lasă la răcit 5 minute.

Se întinde crema de brânză pe toată suprafaţa “omletei cu spanac” şi, deasupra, feliile de somon afumat, care acoperă brânza. Se rulează strâns începând de la lungimea dreptunghiului şi seîmpacheteazăruladaîn folie de plastic. Se ţine minimum o oră şi jumătate la frigider. Se serveşte feliat.

Rulouri de spanac cu brânză şi somon afumat

Rulouri de spanac cu brânză şi somon afumat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.