Rulouri de salată verde cu ficăţei si ciuperci

Printeaza

 Rulouri de salată verde cu ficăţei si ciuperci

Ingrediente:Rulouri de salată verde cu ficăţei si ciuperci

  • 400 g ficăţei de pasăre
  • 2 fire de ceapă
  • 100 g ciuperci
  • 1 salată verde
  • piper
  • 1 linguriţă condiment
  • sare
  • 50 g unt

 

 

Mod de preparare:

Tai bucăţele ficăţeii, apoi îi înăbuşi în unt, adaugi 1 pahar apă fierbinte, ciupercile tocate, ceapa tăiată mărunt, piperul şi condimentul. După 8-10 minute, iei vasul de pe foc, strecori ciupercile cu ceapa şi ficăţeii şi le laşi puţin să se răcească.

Speli salata, îi desfaci frunzele şi pe fiecare pui o parte din compoziţia de ficăţei. Le rulezi pe toate strâns ca să nu se desfacă, le aşezi pe un platou şi le dai la frigider.

Rulourile sunt foarte bune reci, ornate cu felii de roşii.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.